mandag 17. desember 2012

Turné til Reims i Frankrike!

Siste turné før jul gikk til Frankrike og nærmere bestemt Reims i Champagne. Der deltok vi på festivalen "Reims Scenes D'europe", som er en festival for barn og unge med bl.a dans, teater, musikk, og sirkus. Vi viste forestillingene våre "We Fiction" og "Private Rite".
Her er litt fra turen:


Silje, Eivind og Mari er klare som egg på flyplassen i Paris.Vi var så heldige å ha med oss lille Sissel (datteren til Anne, kunstneriks leder) som kompaniets maskot til Frankrike. Litt sliten her etter en lang reise med mye venting.Pakking av bil på høyt nivå. Begynner å bli ganske rutinerte på feltet etter drøye tre år med turné.

Forestillingen skulle være på teateret "La Comédie"

Innrigg og prøver på scenen må til

Mellom slagene ble det jammen tid til å være litt turister også. Her var vi en tur inne i fantastiske "Notre-Dame de Reims".Spektakulært!Vi fant tidenes morsomste og mest franske café. Den hadde mange artige innslag som denne damen vi var så heldige å sitte ved siden av.Herlig interiør.Etter en vellykket forestilling var det så klart tid for Champagne!Det må feires med en liten dans

Glade, litt slitne, men veldig fornøyde


Nå tar kompaniet seg en velfortjent juleferie og kan se tilbake på et år med mange spennede prosjekter og turnéer, noe denne bloggen er et fint bevis på:)
Vi starter opp igjen med prosjektet "Frie Fraspark" i begynnelsen av januar.

Da legger vi beina på bordet, stuper ned i pepperkakeboksen og ønsker alle:

EN STRÅLENDE JUL OG ET GODT NYTT ÅR!:)

Hilsen fra alle oss i Panta Rei Danseteater


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar