søndag 29. mai 2011

Assitej: Festival i Malmö

Vi har akkurat kommet hjem fra "17th Assitej world congress and performing arts festival for young audiences." Her har det blitt vist 27 internasjonale forestillinger fra hele verden. 600 forestillinger har vært vurdert, så vi er ganske stolte av at vi var en av de 27 som ble plukket ut til å være med. Festivalen foregikk både i Malmø og København og passende nok het årets festival "building bridges, crossing borders" ettersom alle deltakerne dro frem og tilbake over Øresundsbroen mellom Danmark og Sverige.

Festivalen åpnet med gallaforestilling. Her ble det servert mat og god drikke. Det er ikke hver dag vi er på så staselige åpninger.

Det var veldig mye folk der. Både Assitej-representanter, folk som jobber med kultur for barn og unge, politikere, artister og de kom fra hele verden. Assitej har organisasjoner i over 80 land.


Forestillingene
Vi hadde 6 forestillinger på 3 dager. Det var første gangen vi viste begge stykkene og hadde dobbel forestilling på samme dag. I tillegg til å danse selv hadde vi vært å undervist på Möllvångsskolan og ungdommene danset på to av våre forestillinger. De var kjempeflinke!

Men før vi i det hele tatt kunne ha forestilling så hadde vi "get in" i teateret. Da er det Mari og Pia som har kontrollen og vet hvordan ting skal være.


Mari justerer lyd. 



Som alltid er det mye stæsj vi har med oss: pianoer, nattbord, fjær, lamper, kort, lyslenker.......

Her er vi backstage, alle kostymene henges klare.

En liten pust i bakken mellom forestillingene.

En sulten gjeng! Det tok evigheter før maten kom på bordet når vi skulle spise den kvelden.

Julie er "Alice i eventyrland" utenfor hotellet.

Siste forestilling endte med en blodig storetå. Stuart satt fast neglen i dansematta og rev den av under forestillingen. Au!

Nå tar vi oss en velfortjent sommerferie! Neste gang vi reiser ut drar vi til St. Petersburg og Polen. Det skjer i slutten av juni og begynnelsen av juli.
God sommer folkens!:)











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar