søndag 1. mai 2011

Forestilling og Amman

Vi har hatt vår første forestilling i Midtøsten. Det var utrolig gøy. Kvelden før forestillingen hadde vi "get in" i teateret.

Her blir fasilitetene sjekket ut. Mari og Pia holdt det gående med den tekniske riggen til kl.03.00.
 På forestillingsdagen tok danserne seg en liten tur til kyststripa, mens Pia og Mari fortsatte med å rigge det tekniske. 

 Turisten Silje briljerer med sine balansekunster.


 Stuart fant tidenes mest trafikksikre taxi.
Stuart og Julie

Vi fikk nyte denne utsikten. Etterpå var det klart for prøver og generalprøve før vi hadde pressen på besøk. Tre kameracrew intervjuet oss på omgang. En VELDIG uvant situsajon for et lite dansekompani fra Norge. Vi var nok en eksotisk gjeng med vår folketoneinspirerte musikk og kostymer.

Så var det forestilling! Vi fikk god respons og Stuart klarte seg veldig bra. Rett etter forestilling var det nedrigg og middag. Kl.01.00 var vi i seng, men det varte ikke lenge.....
Vi var klar til å dra fra hotellet kl.05.00. Med alle kassene vi har med oss må vi beregne god tid gjennom alle sikkerhetskontroller.

 En trøtt gjeng fikk seg frokost....
 men sjefen var uforskammet våken. 

Vi har nå kommet oss vel fremme til Amman, Jordan. Her har vi undervist en gjeng jenter fra en lokal ballettskole. De skal danse i pausen på forestillingen vår. De var en kjempefin gjeng som laget mange flotte duetter. Så mandag er vi klar for en ny forestilling i Amman.











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar